Πρότυπα Οικολογικά Προϊόντα

Από το 1984

Ποιοί Είμαστε


Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1984 με την επωνυμία Ι.Π. ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ με αντικείμενο την κατασκευή πολυεστερικών σκαφών αναψυχής.

Στην μετέπειτα πορεία της μετονομάστηκε σε ENVOTEC και έχοντας αποκτήσει πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα των πολυεστερικών κατασκευών και του περιβάλλοντος έχει αναπτύξει την απαιτούμενη τεχνογνωσία ενώ παράλληλα έχοντας αποκτήσει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό σχεδιάζει και κατασκευάζει εξ´ αρχής υπόγειους και επιφανειακούς κάδους για αστικά, εμπορικά απορρίμματα καθώς και για ανακυκλώσιμα υλικά.

Περιβαλλοντικά Συστήματα Αποθήκευσης Απορριμμάτων


Ημιυπόγειοι Κάδοι Απορριμμάτων

Οι ημιυπόγειοι κάδοι απορριμμάτων είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 13071 και έχουν χωρητικότητα 4,0m3 & 2,5m3.

Υπόγειοι Κάδοι Απορριμμάτων

Οι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 13071 και έχουν χωρητικότητα 3,0m3.

Κάδοι Απορριμμάτων & Ανακυκλώσιμων Υλικών

Οι κάδοι απορριμμάτων & ανακυκλώσιμων υλικών είναι πλήρως εναρμονισμένοι στα Ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουν διάφορες χωρητικότητες καθώς και θυρίδες εισαγωγής ανάλογα με το είδος των απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Επικοινωνία


Διεύθυνση

4ο χλμ. Θηβών - Λιβαδειάς, Θήβα

Τηλέφωνα

Τηλ./Fax: 22620 23785

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φιλικοί Σύνδεσμοι

econews

paseppe2

cres

Follow us

 
e-genius.gr ...intelligent web software